albert's FotoPage
[img]http://i62.photobucket.com/albums/h87/albertmyo/whitespace.jpg[img]
By: albert myo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 26-Sep-2007 20:03 Email | Share | | Bookmark
under a glass of earth (pulau pangkor)

 
 
azwan
View all 14 photos...


actually...ni lawatan merangkap Family Day utk budak2 Masscomm (publishing) UiTM ke Pulau Pangkor...best jgk skali skala bercuti lepas byk sgt buat assignment...byk jgk tmpat best2 yg saya rasa korang boleh lawati dkt pulau pangkor ni...mcm tmpat mmproses makanan laut,kota belanda n pantai dia laa...org2 pulau pangkor pun friendly n bole nmpak ramai gak org putih naik moto EX5 (diorang lagi besar dari moto tu...apakah?)haha!

thanks to part 3 student yg anjurkan trip nie...pulau pangkor pun not bad what...heheh


Wednesday, 26-Sep-2007 16:23 Email | Share | | Bookmark
Syuhaida + Khairuddin

budak nie tak suka spongebob...apakah??
anak2 sedara beliau
cuba renungkan teknik penipuan budak nie...hehe
View all 15 photos...




To all:
saya budak baru belajar...kalau ada salah dan silap harap dimaafkan ok...
ucapan THANKSgiving kepada bro (rudy azwan) yang sudi bagi ilmu2 yang berguna...
dan kepada Syuhaida dan Khairuddin...selamat pengantin baru...hmmmm


Wednesday, 11-Apr-2007 09:07 Email | Share | | Bookmark
Pool+Camera...

 
 
 
View all 4 photos...


Tuesday, 9-Jan-2007 09:45 Email | Share | | Bookmark
i love Pc..fuck MAC..hahaha!

 


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net